Terms & Conditions

Termeni și Condiții

Termeni şi condiţii

www.piesedestivuitoare.ro este un magazin virtual. Orice fel de informații (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri, reclame), care constituie conținutul magazinului virtual www.piesedestivuitoare.ro, reprezintă proprietatea companiei Romgir. Preluare oricarui conținut (integral sau parțial) în alte scopuri decât în interes personal este sancționată de legislația privind drepturile de proprietate intelectuală.

 

Accesarea și/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora.

 

Pentru orice eroare survenită în transmiterea de către dvs. a datelor necesare prelucrării comenzii plasate, aveți la dispoziție adresa de emai office@piesedestivuitoare.ro


Ulterior prelucrării comenzii de către Romgir, nu ne asumăm raspunderea pentru transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.

 

Cu privire la codurile de conduită relevante,  conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, Legea 363/2007  privind combaterea practicilor incorecte vă rugăm să consultați legislația specifică afișată pe site-ul ANPC, secțiunea "Acte normative".

                       

Definiții ale prezentului document:

 

 

UTILIZATOR: orice persoană care vizitează și/sau interacționează cu site-ul piesedestivuitoare.ro;
VÂNZĂTOR: S.C. ROMGIR PRESTSERV  S.R.L. cu sediul in municipiul Bucureşti, str. Vîltoarei, nr. 57, ţară România, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J40/8032/1997 si avand C.I.F: RO9865367, nr. telefon:0722 203 308.
 
CUMPĂRĂTOR: Orice persoană fizică/ juridică care efectuează o comandă în magazinul virtual www.piesedestivuitoare.ro
 
MAGAZINUL VIRTUAL: pagini web aparținând  companaiei Romgir  care se află la adresa www.piesedestivuitoare.ro, prin intermediul căruia cumpărătorul are acces la informații privind produsele oferite spre vânzare de către Romgir.

Pozele ce apartin magazinului piesedestivuitoare.ro sunt poze cu titlu de prezentare
 
Bunuri și Servicii: – orice produs sau serviciu menționat în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzator, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.
 
COMANDĂ: – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului.

 

                        

Orarul de funcționare: 

 

Comenzile pot fi plasate online oricând, dar perioada de procesare a acestora se desfășoară de luni până vineri în intervalul orar 08:30-17:00


Comenzile plasate în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

 

Orice comandă confirmată implică vânzătorul și consumatorul persoană fizică într-un contract la distanţă.

 

Livrare

Costul transportului este suportat de către client.

 

Obligații ale vânzătorului:

 

Vânzătorul pune la dispozția cumpărătorului, în mod gratuit, informații profesionale cu privire la produsele și serviciile sale pentru a finaliza comanda online.

 

Conținutul publicat în magazinul virtual piesedestivuitoare.ro, are caracter orientativ.

 

Imaginile produselor sunt afișate în magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuanțe de culoare) de aspectul real al produsului, în funcție de lotul în care au fost fabricate.

 

La solicitarea și cu acordul consumatorului,  Romgir poate recomanda cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalent cu cele solicitate în prima comandă. Comanda inițială se consideră anulată la data confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

 

Prețurile produselor sunt actualizate zilnic. Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.

 

Prețurile produselor din magazinul fizic Romgir  pot fi diferite față de cele din magazinul online piesedestivuitoare.ro. 

 

Romgir nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de informațiile publicate în magazinul virtual din erori ce nu-i aparțin.